fbpx

DRAMA NAKON POVRATKA SA LETOVANJA: Luna Đogani umalo doživela moždani udar, Marko Miljković ne može da dođe sebi

Luna Đogani hitno je primljena u bolnicu dan nakon povratka sa letovanja u Hurgadi. Đoganijeva je za dlaku izbegla moždani udar zbog problema sa aritmijom koji godinama vuče.

Naime, pobednica "Zadruge 2 "osetila je nesnosan bol u glavi, koji je bukvalno oborio u krevet, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar.

- Luna se požalila Marku da oseća bol u glavi, na šta joj je on sugerisao da popije tabletu protiv bolova. Kako je bol postajao intenzivniji i nakon uzimanja lekova, Luna je tražila od Marka da zove doktora. Prava drama se odigravala u stanu Đoganijeve sve dok Hitna pomoć nije došla. Luna je vrištala jer je ludela od bolova, dok je Marko polivao vodom - govori dobro obavešten izvor i objašnjava da je sreća što je Hitna pomoć brzo reagovala.

- Čim je došla Hitna, izmerili su Luni pritisak i već tada je bilo jasno da su u pitanju srčani problemi. Odmah su je prevezli u Hitnu, gde su analize pokazale da je u pitanju atrijalna fibracija. To je oboljenje uzrokovano srčanom aritmijom, gde usled zakrčenja krvnih sudova može da dođe do moždanog udara - pojašnjava izvor.

U pitanju je podmukla bolest jer veliki broj pacijenata ima takozvanu asimptomatsku atrijalnu fibrilaciju i oni uopšte ne osećaju da im srce radi nepravilno, što je bio slučaj kod Lune. Takvi pacijenti su posebno ugroženi jer moždani udar kod njih može biti prva manifestacija ove aritmije.

Prava drama odigravala se u Kliničkom centru dok su se lekari borili da joj osposobe rad krvnih sudova. Anabela se ubrzo pojavila u bolnici, dok je Lunin dečko Marko Miljković nervozno šetao hodnikom. Samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara koji su joj dali neophodnu terapiju da joj stanje stabilizuju Lunu su bolovi ubrzo popustili, a organizam joj je vraćen u normalu.

Luninog dečka Marka Miljkovića mnogo je potresla situacija u kojoj se našao sa svojom izabranicom.

- Već nekoliko dana ne može da dođe sebi, jedva da i progovara, a od Lune se ne odvaja ni na sekund. Preplašio se - navodi izvor blizak rijaliti-paru.

Inače, u nekoliko navrata tokom boravka u "Zadruzi" Luni je pozlilo, zbog čega joj je ukazana lekarska pomoć. Tim povodom Anabela je otkrila da njena ćerka boluje od srčane aritmije, ali da će sve dati od sebe da je izleči.

- Moja Luna je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć lekara, a sada pije i lekove. Očajna sam što nisam uz nju u najtežim trenucima - rekla je Anabela nakon jednog od srčanih napada njene ćerke.

- Samo mi je važno da izađe živa, a srce ćemo da izlečimo. Vodiću je kod najboljih stručnjaka i potrudiću se da joj bude bolje - rekla je Anabela nakon "Zadruge 1".

Lunina majka Anabela Atijas jednom prilikom otkrila je da je njena ćerka rođena sa anomalijom bešike, zbog čega je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga su prve dve godine Luninog života provele u bolnici. Zbog jake infekcije koju je dobila u "Zadruzi" Anabela je bila u strahu da njenoj ćerki ne počnu da otkazuju bubrezi.

Izvor: Rijaliti magazin/Republika.rs
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Rajka tračarajka says

    Puste pare proklete.Lunjara uđi u zadrugu 3 da malo popraviš finansijsku situaciju

  2. Dragan modrica says

    Koga je briga za neku Lunu, isto Lunu nije briga za mene…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.