KUME OTKRIVAJU SVE ŠTO JE "MEĐU NAMA": Maja Nikolić i Nataša Miljković ponovo zajedno na malom ekranu

Kada je novinarka Maja Nikolić, krajem juna, sporazumno prekinula saradnju sa TV Prva, mnogi su se zapitali na kojoj televiziji će je uskoro gledati, ali je šarmantna voditeljka emisije "150 minuta" poručila da odlazi iz privatnih razloga. Posle Majinog oproštaja sa Prvom, gledaoce je sredinom jula zaintrigirao i odlazak njene koleginice i kume Nataše Miljković. Tačno godinu dana otkako je sa RTS prešla na TV Prva, voditeljka emisije "Jutro sa Natašom" napustila je i ovu televiziju. Međutim, od sredine septembra, Maju i Natašu ćemo gledati na TV Nova S, gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju "Među nama".

- Svakog popodneva ćemo u emisiji "Među nama" proći sve ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne - kaže Maja.

Njena koleginica i koautorka emisije "Među nama" Nataša Miljković poručuje da jedva čeka jesen.

- Moja pluća su oduvek u poslu tražila više vazduha. Verujem da je on najvažniji za kreativnost, slobodu i saznanje gde smo i ko smo. Zahvalna sam TV Nova S, menadžmentu "Junajted medije" jer su na prvom sastanku jasno stavili do znanja da su nam vazduh i sloboda dati bez reversa i uslovljavanja. A ovo je vreme kada je to važnije od svega - poručuje Miljkovićeva.

Kroz priloge i uključenja reportera sa terena, Nikolićeva i Miljkovićeva će se baviti analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, publika u studiju će postavljati pitanja glumcima, pevačima, sportistima

Izvor: Novosti
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još