ŠEST MESECI OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Robert posetio očev grob, sestra mu se obratila: Doviđenja, sve najbolje!

Juče se navršilo tačno šest meseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gde je on sahranjen.

Najpre su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cveće i zapalili sveće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija ćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove dece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

Robert Šaulić otkrio je detalje susreta sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom, ali i šta će zatražiti da dobije sudskim putem kao Šabanov sin.

- Ja sam danas posetio očev grob. Tamo sam sreo ostalu Šabanovu decu, mog polubrata i polusestre. Tamo su bili i Mihajlo, Sanela i Ilda. Niko od njih mi nije prišao, niti me pitao kako sam. Jedino mi je Sanela rekla kad je odlazila: "Doviđenja, sve najbolje". To je bilo sve što je izustila, a onda su svi otišli. Ja sam stajao sa jedne strane, oni s druge, posle mi se pridružio i Hasan Dudić na groblju - otkriva Robert Šaulić, a na pitanje da li je sudskim putem zatražio da učestvuje u raspodeli nasledstva kaže:

- Ništa ja ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari kao Šabanov sin, eto bar neki stan u Beogradu ili Zrenjaninu. Neću ni ja to što dobijem da odnesem u grob. Još nisam dobio poziv za ostavinu, ali očekujem ga i angažovaću advokata čim dobijem poziv i naravno da očekujem da ću nešto dobiti iako sam vanbračni sin.

Izvor: Kurir.rs/Pink
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još