Za utorak, 19. oktobar 2010. godine

BEOGRAD, 19. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili problemu huliganstva u Srbiji, tragičnoj pogibiji u Kulini, tekućim temama.

ALO - Pod naslovom "Keka drži u šaci izgrače Partizana i Zvezde!", piše list o vezama fudbalera i kriminalaca.

BLIC - O huliganima u tekstu "Narko-bos pretio Stojkoviću zbog transfera". O zločinu u Kulini pod naslovom "Nepokretnog dečaka bacio sa drugog sprata".

VEČERNJE NOVOSTI - O crnim danima za fudbal u Srbiji ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković: "Sudije izgubile meč", Parlament Srbije "Hitna pravila protiv huligana", dogovor zajednice, MUP i Zvezde "Derbi u po bela dana" i generalni direktor FS Italije "Nova utakmica poklon Srbiji". "Svi složni manja Vlada", naslov je o rekonstrukciji Vlade Srbije.

DANAS - O inicijativi Skupštine Srbije regionalnim parlamentima da usvoje deklaracije o osudi ratnih zločina u tekstu "Zločini nad Srbima neće biti izdvojeni". O sporu sindikalaca i NIS-a pod naslovom "Da li je u NIS-u raskinut Kolektivni ugovor".

KURIR - Pod naslovom "Ovo je smešno, Radovan na zlatinku", list piše da je bivši guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelačić od Države službe dobio dukat vredan 702 evra, sa svojim portretom.

POLITIKA - Za list govori vladika Grigorije: "Raskol u SPC nije nemoguć". O predlogu izmena Zakonika o krivičnom postupku u tekstu "Tri zakonska člana protiv huligana". O dijalogu Beograda i Prištine pod naslovom "Razgovarati o nestalima, slobodi kretanja..."

PRES - Pred najavljeni derbi između Partizana i Crvene zvezde u subotu u tekstu "Neka nam je Bog u pomoći". O tragediji u Kulini pod naslovom "Bacili dete kroz prozor".

PRIVREDI PREGLED - "Rast privrede do dva odsto", za list govori ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladajan Dinkić. "Deficiti budžeta 120 milijardi", kaže ministarka finansija Diana Dragutinović.

Pogledajte još