DA, TO SAM JA - SIROVA I STVARNA: Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda njeno telo u kupaćem kostimu

Pevačica i glumica Demi Lovato oduvek je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima koje je imala nakon poremećaja u ishrani.

Dvadesetsedmogodišnja zvezda objavila je danas svoju fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala kako zaista izgleda njeno telo.

Ovo je moj najveći strah. Moja fotografija u bikiniju koja nije fotošopirana. I pogodite, to je celulit – napisala je Demi i dodala:

- Umorna sam od toga da se stidim svoga tela, da obrađujem fotografije u fotošopu. Ranije sam sve svoje fotografije u bikiniju fotošopirala i sada se stidim toga – priznala je Demi Lovato koja sada želi da bude inspiracija ženama da prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste.

Ona je navela da želi da bude autentična i te da više neće ispunjavati tuđe standarde lepote.

- Dakle, evo me, neposramljene, neustrašive i ponosne što imam telo koje se borilo i prošlo kroz mnogo toga i nastaviće i dalje. Sjajan je osećaj biti ponovo na televiziji i filmu bez stresiranja oko napornog rasporeda i vežbanja pre 14-satnog radnog dana ili uskraćivanja rođendanske torte i biranja komada lubenice sa šlagom jer sam se bojala prave torte i osećala se jadno zbog neke lude, u*rane dijete. Uglavnom, ovo sam ja, sirova, stvarna. I volim sebe. I vi biste trebalo da volite sebe. Sada se vraćam u studio. Da svima bude jasno, nisam zabrinuta oko svog izgleda, ali ga cenim i ponekad je to najbolje što mogu da učinim. Nadam se da ću inspirisati nekoga da danas ceni svoje telo - zaključila je Demi.

Pevačica je ranije putem društvenih mreža javno priznala da zauvek odustaje od bilo kakvih vrsta dijeta i kako se više nikad u životu neće podvrgnuti rigoroznim režimima ishrane.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ddlovato/Instagram

Pogledajte još