Otvoren konkurs za 8. generaciju Mladih lidera

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć. U ovom periodu zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji od njih nastaviće da rade u Kompaniji.

Konkurs je otvoren za sve mlade građane Srbije koji su završili bilo koji fakultet ili imaju apsolventski status. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo online, na adresi konkurs.mladilideri.rs

- Program Mladi lideri je trajno opredeljenje naše kompanije, njime jačamo naš tim i stvaramo budući vodeći menadžment. Veoma nam je važno što na ovaj način značajan broj mladih stručnjaka zadržavamo u Srbiji, da ovde grade karijeru i daju doprinos razvoju zemlje u kojoj su odrasli i školovali se - kaže Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj.

Program Mladi lideri pokrenut je 2012. godine. Projekat je do sada privukao više od 18.000 kandidata, a jednogodišnju obuku prošlo je 189 mladih.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još