"Najlepša bašta Novog Sada" - Šareni vrt vredne Marte

Dnevni list "Dnevnik", Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju "Najlepša bašta Novog Sada". Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Već petu godinu za redom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašti naših sugrađana. Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti do 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Predstavljamo vrt sugrađanke Marte Kreste koji se nalazi u Sremskoj Kamenici.

Marta sa porodicom održava šareni vrt u kom se nalaze razne vrste cveća i biljaka najrazličitijih boja.

Održavanje vrta zahteva mnogo pažnje i ljubavi, ali rezultati dugogodišnjeg Martinog truda nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još