"Najlepša bašta Novog Sada" - Živopisni vrt u Begečkoj jami

Dnevni list "Dnevnik", Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju "Najlepša bašta Novog Sada". Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Već petu godinu za redom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašti naših sugrađana. Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa su svi koji su želeli da predstave svoju baštu, to mogli učiniti do 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Danas vam predstavljamo baštu Živojina Predojevića koja se nalazi kod Begečke jame.

Živojin i njegova supruga sa velikim užitkom uređuju svoj vrt koji je ove godine opstao u punom sjaju uprkos nevremenu koje ga je zadesilo.

Pored toga, porodica Predojević podržava naš konkurs i jedni su od najupornijih učesnika.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još