BRIGA GA ZA MILJANU KULIĆ, NE MOŽE OČIMA DA JE GLEDA?! Lazar Čolić Zola otkrio pravu istinu o (ne)ulasku u "Zadrugu"!

Lazar Čolić Zola oglasio se povodom navoda da je izlažirao pomirenje sa Miljanom Kulić kako bi bio u prilici da ponovo okuša svoju sreću u rijalitiju. Miksi nije krila da se videla sa njim pred ulazak u "Zadrugu 3" te da su tom prilikom zakopali ratne sekire, ali brojne gradske priče koje kruže mogu im i te kako poremetiti mir koji su nedavno dostigli.

- Laž! Nikakve izjave nisam davao, a u 'Zadrugu' sam imao priliku da uđem od početka, ali nisam zbog svojih obaveza - demantovao je Zola glasine.

Naime, njega je poremetilo to što se pojavio navodni izvor blizak Kulićevoj, pa javno istakao da je Čolić kontaktirao Miljanu pred sam početak treće sezone i nagovorio je da na Instagram nalogu objavi da su zakopali ratne sekire, ali samo da ga njeni fanovi ne bi prozivali i da bi mediji pisali o njemu.

- Lazara briga za Miljanu, ne može očima da je gleda. O njoj govori sve najgore, prijateljima je rekao: 'Krava bolesna, neću, bre, da me zbog nje narod mrzi, bolje da sam dobar s njom.' Kada je video koliko ga njeni fanovi, kojih ima mnogo, pljuju, poludeo je. Osim toga, čim je raskinuo sa Miljanom, nikoga nije zanimalo šta se s njim dešava, postao je nevidljiv za javnost, što ga je najviše pogodilo. Onda je zvao Miljanu i rekao joj kako mu je žao zbog nekih postupaka i da bi bilo lepo da se vide, a kako je ona željna pažnje i ne ume da proceni kada su emocije u pitanju, odmah je pala na njegovu priču - naveo je izvor koji otkriva i da joj je majka Marija Kulić zbog svega toga napravila haos.

- Kada je Marija saznala šta je Miljana uradila i da je ostavila dete u kući da bi provela nekoliko dana s njim u Doboju, Miljani je sasula sve u facu. Rekla joj je: 'Glupačo jedna, vozi te zbog popularnosti, a ti ništa ne vidiš. Gusko jedna glupa.' Miljana se naljutila na majku, pa je Marija morala malo da popusti da ne bi imala probleme sa ćerkom, koja je i ovako promenljivog raspoloženja. U rijalitiju sada pokušava da je osvesti i govori joj da ne priča toliko o Zoli i da mu ne daje reklamu jer on samo želi da se dokopa opet honorara i uđe u rijaliti, ali je Miljana, naravno, ne sluša - zaključio je izvor.

Podsećanja radi, Miljana i Lazar upoznali su se i zavoleli tokom trajanja "Zadruga 2", u kojem su se čak i verili. Često su pred milionskim auditorijumom razmenjivali nežnosti, a bilo je i mnogo svađa, raskida. Jedno vreme im je glavna prepreka ka sreći bila Miljanina majka Marija, koja nikako nije bila saglasna s njihovom vezom. Njeno mišljenje do danas se nije promenilo.

Izvor: Kurir.rs/Rijaliti
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još