SINIŠA KULIĆ OGORČEN NA ĆERKU: Miljana ukrala poslednje pare iz kuće i odnela ih Zoli

Iako su Marija i Miljana Kulić ušle ruku pod ruku u "Zadrugu 3", Siniša Kulić je otkrio da je između svih njih došlo do nezapamćene svađe nekoliko nedelja pre odlaska na imanje u Šimanovcima.

- Ne mogu da verujem da nas je po hiljaditi put obmanula - počeo je priču za "Svet" zadrugarkin otac, aludirajući na ćerkino pomirenje sa Lazarom Čolićem Zolom, pritom otkrivajući dosad nepoznate detalje njihovog susreta.

- Čim ju je pozvao, ona je odmah otrčala kod njega u Bosnu. Zolina majka je sve vreme bila sa njom u kontaktu i molila je da ga dozove pameti, zapravo da dođe tamo i isfinansira ga. Ona mu ugađa, da li će da jede, da li će da pije i da li će da izađe, a sve to o Miljaninom trošku. On je jedan običan dr***aš (prim.aut. uživalac zabranjenih supstanci) i đilkoš iz Dervente kojem je ona dala sve pare i vraćala dugove.

- On ju je i na kocku navukao, pa sam ih ja vadio iz kazina. Šta smo mi Bogu zgrešili da nam ta devojka priređuje ovakve stresove?! - zapitao se Siniša, pa zaključio:

- Da li možete da verujete da je Miljana ukrala poslednjih 1.500 evra koje smo imali u kući i odnela tom probisvetu? Pobegla je kod njega u Derventu, a nas je slagala da ide u Novi Sad. Strašno!

Izvor: Svet
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Mica opajdara says

    Siške ni tinisi mnogo bolji,džabalebariš i trošiš Frljanine pare što je zaradila u rielitima

    1. Nikola says

      Siki,raspolazi parama kada ih zaradis.Dok niste pustili Miljanu u rijaliti ziveli ste u bedi,niko nije radio.Sada je se sve promenilo pa i Miljana.Nestabilna,postala jos nestabilnija.Kupuje ljubav.Zar nije i vama dobra samo kada daje novac, a ne i kada ga trosi.Potrebna joj je strucna pomoc a ne rijaliti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.