"PENAL ZA ŽIVOT": Jedinstvena prilika da šutirate penale poznatim golmanima i arhivatorima "Državnog posla"!

Jedinstvena humanitarna akcija "Penal za život" koja vam pruža priliku da okušate umeće šutiranja penala poznatim golmanima i javnim ličnostima, a pritom i postanete donator Humanitarne organizacije "Zajedno za život", održaće se u četvrtak od 19 časova u šoping centru "Stadion".

Iako je poznato da je na Krovu ovog šoping centra, stadion fudbalskog kluba "Voždovac", ovog puta akcija će se održati u centralnom atrijum SC Stadion, nivo 0, što će je učiniti još interesantnijom za sve koji žele da stanu "oči u oči" sa poznatim golmanima, kao i ličnostima iz sveta sporta i javnog života.

U holu šoping centra biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije "Zajedno za život". Akcija će se održati u četvrtak 26. septembra sa početkom od 19 časova. Na golu vas čeka trojac "Državnog posla", te ćete imati priliku da vidite kako će se arhivatori Torbica, Čvarkov i Boškić snaći među stativama.

Takođe, najbolji golman među glumcima i voditeljima, i golman Umetničke reprezentacije Srbije, Milan Kalinić braniće humanitarne penale svim posetiocima, a čast golmanske profesije braniće Nikola Milojević, nekadašnji golman mlade reprezentacije Srbije, osvajač evropskog srebra, i član Olimpijske reprezentacije Srbije sa igara u Atini 2004. godine.

Dolazak na ovu humanitarnu akciju potvrdila je i kompletna fudbalska Umetnička reprezentacija Srbije koja će takođe staviti golmane na iskušenja, pa će tako mesto za humanitarni udarac sa "bele tačke" zauzeti i glumci Andrija Kuzmanović i Miloš Petrović Trojpec, kao i muzičari Nigor, Marko Đurovski, Milan Mitrović, Bane Lalić MVP i Bojan Leksington.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" jedinstvena je organizacija na ovim prostorima koja putem sporta pomaže lečenje obolele dece i do sada je pomogla preko šezdesetoro dece u procesu lečenja i donirala blizu deset million dinara.
Ova humanitarna akcija održaće se u sklopu projekta Evropska nedelja sporta, koju je pokrenula Evropska komisija, a u Srbiji je organizuju Olimpijski komitet i Ministarstvo omladine i sporta.

Vidimo se 26. septembra i ne zaboravite 8495!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.