U 99% SLUČAJEVA JAVLJA SE KOD ŽENA: Otac Bijonse Nouls boluje od raka dojke

Metju Nouls (67), otac popularne pevačice Bijonse (38), boluje od raka dojke. Rak dojke u 99 posto slučajeva javlja se kod žena, a kod muškaraca je vrlo redak, ali nije nemoguć.

Metju je o svojoj bolesti pričao u emisiji "Good morning, America" i najavio da će se uskoro oglasiti posebnom izjavom.

- Jednog dana sam video kapljicu krvi na majici. To se ponovilo narednih nekoliko dana i počelo je da zabrivanjava i mene i suprugu. Otišao sam u bolnicu, gde je serijom pregleda utvrđeno da imam rak dojke - ispričao je on i naveo da nekoliko članica njegove porodice već umrlo od raka dojke.

On je naveo da je prvu operaciju imao u julu, kao i da planira da u narednim mesecima operiše i drugu dojku.

- Moji rezultati su za sada dobri, imam pet odsto šanse da mi se rak vrati. Kada uklonim drugu dojku, te šanse će biti smanjene na dva odsto - ispričao je on.

Inače, Metju i njegova bivša žena Tina često su viđeni na nastupima planetarno poznate pevačice, a sama Bijonse je mnogo puta isticala kako je im je važna porodična podrška.

Nouls je pomogao svojoj kćerki da, nakon što je napustila ženski bend "Destiny's Child", uspe u samostalnoj karijeri, a do 2011. joj bio i menadžer. Bio je producent njenog prvog solo albuma "Dangerously In Love". Nakon prekida njihove saradnje, počeo je da predaje na fakultetu.

Izvor: 24sata.hr
Foto: ABC News - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još