SUOČAVANJE LEPOG MIĆE I ZOLE: Čolić se suprotstavio pevaču zbog uvreda koje je uputio Miljani! (VIDEO)

Emisija "Pretres nedelje" uvek donese turbulentno veče u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević zakoračio je na velelepno imanje, nikad spremniji da sa zadrugarima prelista sve najinteresantnije događaje koji su se desili tokom nedelje.

Tokom emisije je došlo do sukoba između Miljane Kulić i Lepog Miće, a zadrugari su osudili Lazara Čolića Zolu jer nikad ne staje u odbranu svoje devojke, a prvi mu je na to skrenuo pažnju Marko Janjušević Janjuš.

- Zola, ustani i reci: "Nemoj tako da se ponašaš prema mojoj ženi". Ja, Zola, tako ne bih mogao. Ne mešam se nikome u svađu - pričao je Janjuš Zoli, a onda se i Miljana okomila na njega.

- Ne moraš da me braniš, ali ne moraš ni da se ližeš sa Lepim Mićom. Ja ne tražim da me bilo ko štiti. Je l' se plašiš Lepog Miće? Ja ću da te branim - pričala je Kulićeva besno.

- Ti si ta koja je insistirala da se ne mešam u tvoje svađe. Mića se pop*šao po meni kada je vređao moju devojku najstrašnije. Mićo, ti si na provokativan način uvredio njenu majku. Njegovo ponašanje nije fer prema meni. Ti, ako treba, obrati se meni, a ne ovako da pričaš. Ona je žena koju ja volim i koja nosi moje dete - obratio se Zola Mići.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još