USKRATILA SI NAS ZA JOŠ MNOGO GODINA DRUŽENJA: Ivan Mileusnić oprostio se dirljivim pismom od Dragane Tripić

Dragana Tripić pronađena je mrtva juče u stanu u Mirijevu, a telo novinarke je pronašla njena ćerka.

Koreograf Ivan Mileusnić skrhan bolom zbog smrti prijateljice oprostio se na Instagramu pismom koje je mnoge rasplakalo.

On je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Danijelom Karić i pokojnom Draganom na kojoj su svi zagrljeni i nasmejani.

- I tako ceo dan mislim i mislim šta priliči napisati dok iznova čitam poruke koje si slala Danijeli i meni u poslednje vreme. Skoro svakog dana slala bi poneki lep stiker, najčešće gomilu crvenih srca. Uvek nešto da znamo da si tu sa nama i da si u toku svega. Nisi štedela ni redove kada si želela da nam poželiš nešto. Prosto mi je neverovatno da si to uradila. Žao mi je što si nas sve koji te baš zavolesmo takvu kakva jesi, sa stavom koji je bio jedinstven u današnje vreme cirkusa, oskudice morala i vaspitanja, uskratila za još mnogo godina druženja, smeha, iskrene kritike, pohvale, podrške. Kada sam te pre nekih desetak godina upoznao baš sam se trudio da dobijem tvoju naklonost kao strogog čoveka koja nije bilo koga puštala u svoj život, a kamoli se upuštala u neku dublju konverzaciju. Na*ičila si me jednom kako si samo ti znala, a ja ti baš i nisam prećutao pa si se i iznenadila zbog toga, jer ko je bre smeo da se nastavlja sa tobom. Na kraju posle nekog vremena ćutanja i ignorisanja, došlo je vreme da ja odem iz redakcije u kojoj smo bili zajedno. Ja sam svim koleginicama u znak pažnje kupio po ružu i dao im lično. Tebi nisam smeo. Ostavio sam ti je na stolu i opet čekao da me napičiš. No ipak nisi, već si me zagrlila, poljubila, porazgovala sa mnom. Poželela si mi sreću i dala par saveta. Od tog dana smo postali prijatelji. Ne prečesto fizički u kontaktu, ali smo se družili na ovaj ili onaj način, kako i čine ljudi kojima vreme, prostor i materijalno ne znače. Bila si stroga, ali pravična! Svi mi koji smo te u tvom odabranom krugu upoznali malo više nego drugi,znali smo da bedem koji si imala za druge je vrlo lako umeo da se otopi u suzu koja je otkrivala pravo mekano žensko i ranjivo srce. Ali i to ne bi dugo potrajalo. Vrlo brzo bi se trgnula blentava i ponosna Bosanka koja te još i napenali što si joj izmamio suzu i otključao sef kojim je vešto čuvala srce jedne velike, emotivne žene. Ponos,prkos, a možda ta stroga učtivost i vaspitanje ti nisu dozvoljavali da sebe otkriješ drugima u slabostima i problemima. Biće da je tako. Ne znam šta bi drugo bilo po sredi. Ma ni ne znam šta da mislim šašava ženo. Nedostajaćeš baš! Sve je ovo baš tužno i nerealno. Neka Ti je večna slava i laka zemlja!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ivanmilenusnic/Instagram

Pogledajte još