RASTA UŽIVA U ULOZI OCA: Tara je rođena iz najveće ljubavi, ona je centar mog sveta

Reper Stefan Đurić Rasta privukao je veliku pažnju javnosti, kako svojim pesmama, tako i vezom sa pevačicom Anom Nikolić. Iako njih dvoje više nisu zajedno, uvek će ih vezivati ćerkica Tara, koju su dobili u najvećoj ljubavi.

Reper je poznat po tome da ne voli preterano da priča o svom privatnom životu, ali nije skrivao koliko mu godi uloga oca, te da ga ćerkica svakodnevno iznenađuje.

- To su sve nove stvari, ona raste, neka nova energija u kući, prepoznaje neke nove stvari. Meni se stvarno Tara desila iz najveće ljubavi i ona mi je centar sveta i pravi je pokretač, a nekad i neka barijera da stanem i da se zapitam za nešto dva puta. Mene u komšiluku, na Vračaru, ljudi dobro znaju, čak se dešavalo i da komšinice priđu, kažu: "Ne možete sad da slikate, on je sa svojim detetom". Mene i Anu toliko lepih stvari vezuje da bi bilo glupo da ne budemo u dobrim odnosima - rekao je Rasta.

Đurić se osvrnuo i na to što je nedavno imao operaciju, od koje se uspešno oporavlja.

- Imao sam operaciju vilične kosti koja mi je zadavala problema godinama, nisam mogao ni da se bavim time i morao sam da operišem to sad, ovaj posao je surov i tokom cele letnje turneje to nisam mogao da uradim. Sa koncima sam radio koncert u Cirihu, pa čim sam skinuo radio sam u Ljubljani, zaista mi je težak bio oporavak, ali sada sam super i vraćam se u formu - iskren je bio Rasta.

Izvor: Pink.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.