SEVERINA KOJIĆ: Rodiću Igoru dete, makar i u 56. godini!

Severina Kojić (47) kaže da će svom 15 godina mlađem suprugu Igoru Kojiću roditi dete, pa makar i u 56. godini! Hrvatska muzička zvezda, koja će 23. novembra održati koncert u beogradskoj Areni, govori o svom suprugu Igoru, svekru Kebi, bivšem partneru Milanu Popoviću...

Pričala si kako želiš Igoru da rodiš dete. Da li si posle mnogo neuspelih pokušaja i veštačkih oplodnji odustala?

- Ne! Eto, nedavno je jedna žena rodila u 56. godini. Igor je kao otac mom Aleksandru, tako da već imamo dete. Ali ne dižemo ruke od još jedne bebe. Kad-tad!

On je 15 godina mlađi od tebe. Dok za muškarce kažu da su s godinama kao vino, žene već od 40. nazivaju babama. Da li se plašiš da će te ostaviti zbog neke mlađe?

- Ne. Muškarci ostavljaju i mlade žene. To nema veze sa godinama. Ne živim po standardima koje određuje društvo, smatram da nije važan broj već odnos.

Delujete kao skladan par, ali se sigurno svađate. Oko čega?

- Između nas postoji velika strast. Raspravljamo se, ali nikad burno. Na primer, Igor je smatrao da ne treba da pevam pesmu "Silikoni". Rekao mi je: "Zar iz tvojih usta da izađe takav tekst?" Odgovorila sam mu: "Iz mojih usta može sve!" Kad sam to snimila i kad je pesma "pukla", onda je navijao da uspe.

Ceca Ražnatović je rekla da su žene sa godinama sve senzualnije. Da li si saglasna s tim?

- Odgovoriću na to kad dođem u te godine. Mi smo nekad bile generacija. Šalim se, naravno.

Da li je seks u četrdesetim bolji nego u dvadesetim?

- Ako odgovorim, već vidim naslov: "Sada imam bolji seks." Ne bih iznosila mišljenje o tome, osim ako me ne teraš puškom.

Osuđena si za nasilje u porodici jer si Milanu Popoviću pretila da ćeš mu "polomiti govnarske kosti" i da je "gori od Hitlera". Da li ćeš spustiti loptu zbog sina Aleksandra?

- Nažalost, naišla sam na biznismena-starletu, koji mi želi zlo. Sam mi je rekao da će mi uništiti život i karijeru. Angažovao je ljude da me prate, zatim je pretio da će pustiti u javnost moje gole slike... Unajmio je hakere i objavio ih. Šta dalje da pričam o takvom čoveku?

Uskoro ćeš imati koncert u Beogradu u okviru regionalne turneje. Da li od velikih koncerata izvođač može da zaradi ili je u minusu?

- Tačno je da je skupo, ali me to ne zanima. Svi moji koncerti su puni energije, ali turneju doživljavam kao situaciju u kojoj mi u kuću dolaze gosti. Onda stavite malo lepši stolnjak, tanjire sa svadbe... Strani izvođači imaju velike budžete, ali zato mi imamo dobre ideje. Moj "Magic tour" nema Dejvida Koperfilda, ali ima magiju!

Keba je često na meti jer tetovira obrve, macka se kremama, stalno se gleda u ogledalce... Mnoge žene smatraju da muškarac ne treba toliko da vodi računa o sebi. Šta ti misliš?

- On je prezanimljiv! Neko bi trebalo da ga snima 24 sata i napravi rijaliti. Bio bi najgledaniji. Što se tiče sređivanja, za to je odgovorna njegova supruga Olja. Ona je najbolja domaćica koju sam upoznala, veoma je pedantna. Pomaže i njemu da dobro izgleda. Keba je opušten lik, ali voli da bude mlad. I baš je mlad duhom!

Kako ti se dopalo kad te je u TLZP imitirao svekar?

- Bio je bolji od mene!

Zbog toga je u Hrvatskoj dobio nadimak "Keberina".

- I ja sam u Srbiji Kebina snajka. Zovite me ponekad i "Kebina nevesta". Tako kažemo mi u Dalmaciji!

Izvor: Informer
Foto: Promo

Pogledajte još