KAJEM SE ŠTO SMO SEBE DOVELI U OVU SITUACIJU: Zola progovorio o Miljaninom abortusu i priznao da li je Marija uticala na njegovo mišljenje (VIDEO)

U "Igri istine" Milica Kemez je postavila pitanje Lazaru Čoliću Zoli, o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, kao i o abortusu koji je imala.

- Zola, znam da ti je teško, da li možeš da pričaš? Svi znamo koji je dan i gde je Miljana, znamo zašto si ušao ovde, da se boriš za svoje dete i Miljanu. Zanima me tvoje iskreno mišljenje o razlogu zbog koga je ona otišla i šta je tebi ovde cilj sada - rekla je Milica.

- Mogu. Ja sam ušao ovde kako bi se izborio sa tim da naša veza opstane i da se rodi naše dete. U međuvremenu su se izdešavala neke situacije, njeno ponašanje, psihičko rastrojstvo, nije bilo prijatno gledati. Vi nešto niste videli, kakve stvari mi je priznala. Poenta čitave priče je da sam obavio taj razgovor sa Marijom, mnogi su pričali da me je ona nagovorila. Mene niko ni na šta ne može da nagovori, a kamoli Marija. Razmišljao sam dosta o tome, rekao sam joj da joj neću okrenuti leđa. Mogao sam da utičem, da je sprečim. Žargonski, dao sam joj zeleno svetlo. Rekao sam joj da ako misli da ne može i da će dete imati neke posledice, da uradi to. Retko ko to može da izdrži - pričao je Zola.

- Da li su se tvoji roditelji tu nešto pitali? - nadovezala se Milica.

- Marija je imala poziv sa mojom majkom, ona je rekla da u toj situaciji, na osnovu Miljaninog ponašanja i toga što nas čeka ovde... Razmislio sam o svemu, mnogo mi je žao, svakom bih dao savet da razmisli o svemu. Nikada ne bih rekao da podržavam abortus, najžalije od svega mi je što će njoj biti teško. Ona sada neće biti u drugom stanju, biće u trećem stanju. Ako Bog dragi da, daće nam priliku da se to desi u normalnim okolnostima. Najviše je prevagnulo, razmišljao sam u glavi, ne daj Bože da se dete rodi sa nekom manom - odgovorio je Zola.

- Da li se kaješ, šta sada dalje? - nastavila je Kemezova.

- Mogu samo da kažem da se kajem zbog toga što smo sebe doveli u ovu situaciju. Svi znate koliko je ozbiljna situacija, mi smo doneli tu odluku. Marija je uticala, ali je bila svesna da ne može da donese konačnu odluku. I moja majka je rekla da se 100% slaže sa Marijom Kulić, ali lično smo Miljana i ja doneli tu odluku - priznao je Čolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još