MARIJA ĆE POLUDETI: Miljana Kulić otkrila Zoli sve o bračnim problemima roditelja (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su da pričaju u sobi za rehabilitaciju, a Kulićeva je počela da priča Čoliću o svom ujaku Perici, rođenom bratu njene majke Marije Kulić.

- Moj tata kupi sve Nikoli i Nataši (deci Miljaninog ujaka), a on (Perica) nama nikada. Jednom kada su se mama i tata posvađali, mama je otišla tamo (kod Perice) i on nije hteo da otključa. A baka je umrla, a htela je stan da ostavi meni. Mama joj je rekla: "Imaš sina, imaš ćerku, imaš pet unučića, ne možeš da ostaviš Miljani, deca su ti živa". Taj stan gde živi Perica. Ja ga volim, ali ti pričam istinu šta je bilo - počela je Miljana, pa nastavila:

- Posvađali se mama i tata, mama ode kod Perice. On ne otključava, mama pozove policiju, zato što vidi da su tu. Policija dođe, on otvori vrata i izađe i kaže: "Da imam sto soba, ne bih je pustio ni u jednu, jer znam da će da se pomiri sa njim". A mama se odrekla pola stana zbog njega, tata je naterao. Nikada nije imao problema sa tatom, tata mu je dao novac nekoliko puta, mama se naljutila na njega - ispričala je Kulićeva.

- Mama i tata se svađaju, svađaju, popiju kafu i kao da ništa nije bilo - nadovezala se Miljana.

- Je l' bi ti volela tako da mi budemo? - upitao ju je Zola.

- Ne svađaju se oni zbog prevare ili nečega, nego zbog gluposti. 25 godina su u braku, šta ti to govori? - pravdala je ljubav svojih roditelja Kulićeva.

Kako će Marija odreagovati kada bude saznala da je Miljana otkrila njihove porodične tajne, ostaje da vidimo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.