NAJEMOTIVNIJA I NAJLEPŠA BALADA DO SADA: Severina objavila pesmu koju je posvetila sinu - "Rođeno moje" (VIDEO)

"Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima... Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje..." - stihovi su kojima započinje nova Severinina pesma "Rođeno moje", objavljena na Jutjubu danas u podne. Pesma je među Severininim saradnicima i pre same premijere proglašena njenom najemotivnijom i najlepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njenom sinu Aleksandru.

- Ovo je velika lepa pesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovek... Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je snimila. Poruka pesme je bezuslovna ljubav – izjavila je Severina.

Reč je o pesmi koju je ovog leta napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesme "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

- Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prelepih balada koje sam joj napisao, kao što su "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Kao", "Alcatraz", razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam hteo da ih pretočim u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo "Rođeno moje" i jako sam srećan zbog toga – rekao je Miloš Roganović.

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno reditelja i Severinine nadolazeće turneje "The Magic Tour", na kojoj će pesma "Rođeno moje" imati i svoju premijeru uživo - 16. novembra u Splitu, 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.