DEKI PANTELIĆ U EMISIJI UGOSTIO ĆERKU LANU: Slavim rođendan baš na dan dijabetesa, a oba deteta su mi obolela od te bolesti

Dejan Pantelić otkrio je da se njegova deca bore sa dijabetesom, a u studiju je ugostio ćerku Lanu. Voditelj je danas, na Dan borbe protiv dijabetesa, napunio 50 godina.

Lana Pantelić je otkrila kako se bori protiv dijabetesa, pa i kako su deca u školi prihvatila njenu bolest.

- Nisu mislili da mogu da im prenesem, nisu se plašili, bilo im je interesantno jer nikada nisu to videli, nisu ni znali pojam dijabetesa, a onda sam im ja objasnila - rekla je Lana, pa se nadovezao njen otac.

- I Lana i moj Vukašin imaju sreće, ali dosta dece imaju problem sa zadrikivanjem. Nema loše dece, ima samo loših roditelja, moramo da edukujemo roditelje - izjavio je Dejan, pa je Lana pokazala i insulinsku pumpu koju koristi kao dijabetičar, a apelovano je da se deci daju i nove pumpe zatvorenog kruga koje same regulišu nivo čećera u krvi i koje bi im olakšale život.

- Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada ima takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: "Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tatu Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest - izjavila je ona u emisiji "150 minuta".

- Ne znam da li se sudbina poigrala sa našim života, ali zamislite da imate rođendan na Svetski dan dijabetsa, a imate kod kuće dvoje dece koji imaju dijabetes. Ono što ja hoću da poručim roditeljima bez obzira što je knedla uvek u grlu kada je u pitanju ovaj današnji dan - jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice - priznao je Pantelić.

Izvor: Novosti
Foto: TV Prva/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.