USKORO STIŽE VERA: Marina Tadić blista u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Pevačica Marina Tadić u sedmom je mesecu trudnoće. Tridesetšestogodišnja Valjevka svojevremeno se suočila sa ozbiljnom dijagnozom, odnosno zdravstvenim problemom koji ju je mogao dovesti do neplodnosti, pa je pevačica odlučila da se podvrgne hirurškom zahvatu kako bi imala potomstvo.

Naime, na redovnom ginekološkom pregledu ustanovljen joj je problem s matericom, tačnije endometrioza. Marina je sada srećna i zadovoljna trudnica koja će uskoro na svet doneti naslednicu Veru.

Fotografije na kojima se može videti da blista u trudnoći ona je večeras podelila na Instagramu.

- Stvoriti porodicu sa nekim koga volite scenario je koji svaka devojka želi. Uživam u igri sa decom mojih prijateljica i mislim da sam spremna da budem majka. Mlade mame se uglavnom žale kako im je najgore što ne spavaju noću, a ja zbog svog posla ne spavam već godinama. Šalu na stranu, svaka žena je spremna kada za to dođe vreme. Kod mene je sada sve u redu i jednog dana ću sigurno imati decu. Najvažnije od svega mi je to što mi se vratio osmeh i što sam opet vedra i vesela. Samo takva sutra mogu da budem i dobra majka svom detetu, i nije mi bitno kad će to biti već s kim. Ponekad mi se čini da sam tek posle ovog što mi se desilo spoznala sebe. Mnogi me doživljavaju kao temperamentnu, pomalo hladnu i otresitu ženu, a ja sam zapravo izuzetno emotivna, ponekad krhka i često osetljiva - ispričala je Marina pre tri godine za nedljnik "Gloria".

Inače, Marina i advokat, sa kojim očekuje naslednicu, a čije ime još uvek ne želi da otkriva, uplovili su u ljubavnu vezu na proleće, iako su se poznavali i bili dobri prijatelji godinama pre toga.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marinatadic_official/Instagram

Pogledajte još