TRPI BOLOVE ZBOG SILIKONA: Goga Sekulić zakazala operaciju grudi

Popularna pevačica Goga Sekulić trebalo je ove jeseni da ode na korekciju grudi, ali je tu intervenciju pomerila za februar, saznaje "Scena". Iako trpi bolove u leđima zbog velikog obima grudi, pevačica je morala da odloži ovu intervenciju zbog mnogobrojnih obaveza.

- Goga već dve godine ima problem sa silikonskim grudima. Od 2017. godine počela je da oseća bol u leđima zbog velikog obima grudi, te su joj lekari još tada naložili da implante broj pet zameni manjim kako bi se rešila bolova. Goga je to zbog posla odlagala, onda je usledila trudnoća, pa je rešila kada se porodi da to reguliše. Ona je planirala da u ovom periodu to obavi, ali zbog poslovnih obaveza pomerila je operaciju za narednu godinu. Goga će verovatno u februaru da zameni silikone u grudima, čemu se neizmerno raduje, jer jedva čeka da se oslobodi bolova u kičmi. Takođe, Goga smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno - navodi izvor blizak pevačici.

Pevačica je potvrdila da je prolongirala operaciju grudi.

- Pomerila sam je za februar ili mart naredne godine. Bole me leđa, ali ne mogu da stignem sada to da obavim. Imam dosta obaveza oko bebe, a imam i poslovnih obaveza. Čeka me dosta nastupa u decembru, pa nastup u Nemačkoj za Novu godinu, pa Srpska nova godina kada ću sa bendom održati koncert u Despotovcu. Takođe, radim i na novoj pesmi koju su mi napravili Vuk Mob i Marko Moreno. Nedavno sam izdala pesmu koju su mi radili Džala i Buba, a vrlo brzo stiže još jedna. Baš sam u haosu - izjavila je Goga.

Izvor: Blic.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Snezana Dejanovic says

    Zasto uopste ugrade toliki broj??? Ne razumem gde im je u tom trenutku mozak…steta sto estetska hururgija ne napreduje u tom smislu: „ugradnja silikona u mozgu“😂

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.