PLANIRAM DA MAŽEM, LAŽEM I MAZNEM LOVU: Dragana Mitar večeras ulazi u Zadrugu

Dragana Mitar, jedna od najkontroverznijih takmičarki druge sezone rijalitija "Zadruga", ponovo će biti učesnica ovog TV formata. Naime, ona će se večeras useliti u "Imaginarijum", a ako je suditi prema njenim rečima, zadrugare čeka pakao.

Čula je, kako kaže, da su je mnogi spominjali i o njoj loše govorili, pa jedva čeka da se s njima razračuna koristeći se, kako kaže, legitimnim metodama igre.

- Planiram da lažem, mažem i maznem lovu. Dosta je bilo da se oko mene vrti priča i da budem glavna, a u pogledu finansija ništa, nula. Moja iskrenost me skupo koštala u prošloj sezoni, pa je u ovoj neće biti. Očekujte novu Draganu, spremnu na sve - kaže ona za "Alo!" i dodaje:

- Vidim stalno me pominju tamo iako nisam unutra. Ne znam da li je moja priča iz prošle sezone i danas bez konkurencije, pa se na nju kače i dalje, ali jedva čekam da ih pitam.

Juče tokom dana ova bivša-buduća zadrugarka imala je pune ruke posla. Uspela je da ode i kod kozmetičara i kod frizera, da nadogradi kosu i trepavice, ali i da ispiše sina iz jednog vrtića i upiše ga u drugi.

- Jocu sam upisala u vrtić u centru grada kako bi moji roditelji mogli da ga neometano uzimaju i vode. To je vrtić u koji sam ja išla kada sam bila mala i mislim da će mu tu biti puno bolje, a i mojim roditeljima lakše da o njemu brinu. Teško mi pada ovo razdvajanje od njega, pogotovo što ovoga puta ostaje samo s bakom i dekom, dok oca odavno nije briga za njega - kaže Mitrova.

Ipak, teši je što će sa sinom biti u kontaktu sve vreme jer je produkcija pristala na njen zahtev da ga viđa u Šimanovcima.

- Od produkcije sam zahtevala da mi se omogući da viđam sina dva puta mesečno na sat vremena, tako da ulazim u "Zadrugu" pod tim uslovima, inače nikada ne bih. Joca i ja smo jako vezani i zaista ne bih mogla na duže staze bez njega - kaže Dragana i dodaje da joj je sin, iako mali, najveća podrška.

- Joca je srećan što ulazim i što će me gledati na televiziji. Zna da će dolaziti i da ćemo se viđati, pa ga i to veseli. Već mi je poručio koje igračke da mu kupim kad zaradim novac od učešća - kaže kroz smeh Dragana.

Draganin novi-stari i još uvek oženjeni dečko Edo iz Novog Pazara ulazi u "Zadrugu" narednog vikenda. Rešio je da je više nigde ne pušta samu, a podneo je i zahtev za razvod braka od sadašnje supruge kako bi i zvanično bio slobodan da bude s Draganom.

- Oni nisu zajedno već tri meseca. Na papiru jesu još uvek, ali i ja sam. Nadam se da ću se u decembru konačno razvesti i da će me iz "Zadruge" izvesti tim povodom. Kod Eda je takođe u pitanju samo formalnost. Što se nas dvoje tiče, nigde ne žurimo. Bićemo zajedno unutra, družićemo se, pa ko zna šta nosi dan, a šta noć. Možda ćemo nakon rijalitija baš nas dvoje nastaviti zajednički život - kaže Dragana pred večerašnji ulazak u Belu kuću.

Izvor: Alo.rs
Foto: draganamitar/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.