Stanojević oprezan pred gostovanje na Banovom brdu

BEOGRAD, 19. novembra 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je oprezan pred gostovanje Čukaričkom, iako se radi o poslednjeplasiranoj ekipi Super lige koja još nije zabeležila pobedu u tom takmičenju.

"Izuzetno smo oprezni, jer se nismo dobro proveli na poslednja dva gostovanja na Banovom brdu. Želimo da nastavimo pobednički niz, a najveći problem nam zadaju povrede Saše Ilića i Mladena Krstajića. Uradićemo sve da ih oporavimo jer nam je Čukarički sada važniji i od Lige šampiona", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Čukarički je u dosadašnjem toku šampionata tri puta odigrao nerešeno i devet puta izgubio.

"Teško je kada vas svi unapred proglase pobednikom i misle da ćete sve lako da rešite. Samo jednim lošim rezultatom možemo da devalviramo sve što smo uradili do sada. Neću da budem demagog, mi smo prvi, oni su poslednji. Oprezni smo, poštujemo ih, ali smo veliki favoriti", istakao je Stanojević.

Delegacija Partizana koju su predvodili koordinator za sportska pitanja Albert Nađ i portparol Marko Vjetrović, nedavno se vratila iz Južne Amerike gde je tražila potencijalna pojačanja za crno-bele.

"Nađ mi je rekao da ima interesantnih igrača. Videćemo ko će na zimu otići iz Partizana. Što se mene tiče, ja nikoga ne bih stavljao na transfer listu, ali ako se jave zainteresovani klubovi, neki će otići. U odnosu na odlaske dovodićemo i pojačanja", kazao je Stanojević.

Partizan se nalazi na čelu tabele Superlige sa 31 bodom, tri više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja u nedelju dočekuje čačanski Borac.

Utakmica 13. kola Super lige Čukarički-Partizan igra se sutra od 13 sati na stadionu na Banovom brdu.

Pogledajte još