HVALA BOGU, ANDREJ MI NE TRAŽI PREZIME NAZAD: Blankica insistirala da Anabela ostane Atijas

Nakon što je Đole Đogani poručio bivšoj snajki da joj je potrebna psihička pomoć i da treba da prestane da širi laži o svom odlasku iz grupe "Funky G", Anabela Atijas je oštro prozvala densera.

Loši odnosi između Anabele i porodice Đogani traju od davnina, a celu priču dodatno je podgrejala njena izjava na "Blic poligrafu" gde je okrivila Đoleta za raspad grupe u kojoj je bila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

- Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi. Za propast krivim Đoleta zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kom je trebalo da radim za 100 evra po nastupu. U slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živela sa decom - izjavila je pevačica, na šta je denser burno reagovao.

- Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze - rekao je Đole, a Anabela uzvraća udarac.

- Ne zanima me šta on priča. Za mene govore dela, kao i za njega. Ja se nikad u životu nisam odrekla svog roda, dok on jeste. Za početak rođenog brata, pa Lune prošle godine. Međutim, ove godine je bila druga priča za Lunu jer je pobedila, eto ko je on - rekla je pevačica i dodala:

- Šta on o meni da priča kad o svom rođenom nema ništa lepo da kaže?

Iako je ostala u lošim odnosima sa celom porodicom Đogani, Anabela ipak može da se pohvali da je sa bivšim suprugom Andrejom Atijasom bliža nego pre razvoda, pa je čak zadržala njegovo prezime.

- Ostavila sam prezime jer od svoje 20. godine nisam Bukva, to je više od pola života. Volim svoje devojačko prezime, ali se odavno ne osećam kao Bukva. Kad sam pričala sa Blankicom i rekla joj da se tata i mama razvode i da možda neću više biti Atijas, ona mi je rekla: "Ne dolazi u obzir. Nemoj slučajno da menjaš to prezime, ja ću biti tužna". Takođe, i Andrej je bio u fazonu: nemoj ništa da menjaš, meni ne smeta. Hvala bogu, ne traži prezime nazad - kroz osmeh prepričava pevačica i objašnjava zašto je nikad bliža sa Atijasom:

- Dobili smo snagu da budemo još bolji zbog Blankice. Evo, kad dođe u Beograd, on spava kod mene, iako ima kuću u Pančevu. Mnogo mi pomaže i ostali smo u jako dobrim odnosima, da sam presrećna. Sada imamo ono što u braku nismo mogli da ostvarimo - tu bliskost i prijateljstvo.

Anabela je takođe otkrila da ništa nisu krili od ćerke Blankice i da su otvoreno razgovarali o razvodu.

- O svemu smo razgovarali. Ona je toliko bistra da je glupo praviti dete blesavim. Iskreno, toliko je sve lepo podnela da smo se šokirali i iznenadili, olakšala nam je sve.

Sem što je zbog svoje ispovesti u emisiji "Blic poligraf" bila tema broj jedan svih medija, Anabela je otkrila da je bila vrlo potresena nakon što je odgledala emisiju.

- To je snimano u periodu koji je bio i nek ostane najgori u mom životu i nek se završi na tome. Tad sam se razvela i sve je bilo oko mene crno-sivo i bila sam jako emotivna. Iskreno, kad sam sama pogledala, rasplakala sam se, rastužilo me je. Žao mi je što previše ispada da idem na tu kartu patetike, što uopšte nije tako. Trudim se da maksimalno sakrijem te teške trenutke u mom životu, ali oni isplivavaju. To kod mene očigledno tako treba i mora, i to je možda moja svrha u ovom životu, šta da radim. To je prošlo i ostala sam jaka i dan-danas hrabro koračam i volim svoj život. Sve te stvari su me napravile i ojačale - poručuje pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
3 komentara
  1. Gorana says

    Uzas od zene,pa ,ko bi sa ovom sastavio tri dana a ne,ceo zivot;lazna scenarija ,skandali ,ono kad je,na silu htjela kupit ozenjenog za zeta,..placeni botovi ,Yt pregledu,satkana od lazi!

  2. Gorana says

    Zahvali se,Djoletu I Gamziju..da njih nije bilo I dalje bi brala jagode,a od bivseg cije prezime I dalje nosis imala bi samo lovu ,jer ti je ona samo bitna..ali te nebi bilo u medijima!Da je kakve srece,da si bila samo domacica ,zivoti bi nam bili lepsi jer si dosadna I zla!

  3. Tina Danon says

    U Srbiji prezime nije nicija svojina. Svako moze da menja i ime i prezime,tako da supruznik ne moze da zahteva prilikom razvoda da zena menja prezime,niti je ona obavezna da se vrati na svoje. Taksa je smesno jeftina, jedino treba menjati dokumenta. Zasto se ljudi pate sa ruznim imenima i prezimenima, nije mi jasno.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.