NOVOGODIŠNJA EUFORIJA JE POČELA: Luna Đogani u društvu najdražih dekorisala stan (VIDEO)

Mesec dana ostalo je do kraja 2019. godine. Nema sumnje da je ovo bila veoma važna godina u životu Lune Đogani, te je odlučila da je na najbolji mogući način isprati i dočeka 2020.

Naime, mlada Beograđanka je 2018. i 2019. dočekala kao učesnica rijalitija "Zadruga" koji joj je promenio život iz korena. Nakon neuspele veze sa pevačem Slobodanom Radanovićem, zbog koje se našla na stubu srama, Luna je iz druge sezone ovog rijalitija izašla kao pobednica, ali i uz novog partnera - DJ-a Marka Miljkovića. Tekuća godina donela je Đoganijevoj i promenu profesije - započela je muzičku karijeru.

Uspešna, zaljubljena, srećna i zadovoljna, Luna je u svom novom stanu okupila osobe koje najviše voli kako bi joj pomogli da ga dekoriše za predstojeće praznike.

- Hvala vam što ste moja porodica - napisala je Luna i na Instagramu podelila zajedničku fotografiju i snimke koji svedoče o tome koliko je srećna u društvu izabranika Marka Miljkovića, majke i sestre Anabele i Blankice Atijas, Andreja Atijasa, očuha, kao i najboljeg prijatelja Ilije Pečenice.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još