SEVERINA OČAJNA NE IZLAZI IZ KOJIĆEVE KUĆE: Džaba mi slava kad je moje zlato otrgnuto!

Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom zagrebačkog suda, po kojoj joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandarom i dodeljeno dečakovom ocu Milanu Popoviću.

Kako piše "Kurir", pevačica teško podnosi što je mališan pripao njenom bivšem partneru nakon sedam i po godina, zbog čega je konstantno na lekovima za smirenje, ali odlučna da nastavi pravnu borbu.

Bez obzira na to što ima svu podršku i ljubav supruga Igora Kojića, kao i njegove porodice, Seve danonoćno plače.

- Za nju je srušen ceo svet. Verovatno će morati da porazgovara i sa psihoterapeutom kako bi našla način da se navikne na novonastalu situaciju. Ona se trenutno nalazi u Beogradu, u kući svekra Kebe, zajedno sa suprugom Igorom, koji se od nje ne odvaja. Prijatelji i kolege maksimalno joj pružaju podršku putem poruka i javnih objava na društvenim mrežama i veoma im je zahvalna na tome. Međutim, sve to ne može da nadoknadi vreme koje neće provoditi sa sinom. I dalje je u neverici i tablete su joj sada neophodne kako bi barem nakratko bila mirnija - otkriva izvor i dodaje da se pevačica neće predati.

- Bez obzira na presudu, u kojoj, između ostalog, piše da nije puštala dete u školu 46 dana, da je škola protiv nje podnela prijavu za zanemarivanje deteta, kao i da je vređala sudstvo, socijalne radnike i bivšeg partnera, ona smatra da je dobra majka i daće sve od sebe da ponovo živi sa sinom. Svakodnevno je na vezi sa svojim advokatima, pa će na njihov nagovor uložiti žalbu na presudu, a ako i tu bude odbijena, ići će do najviših sudskih instanci, pa i do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu ako bude neophodno, jer je uverena da je u interesu deteta da i dalje najviše vremena provodi s njom - kaže izvor.

Severina Kojić požalila se porodici i prijateljima da joj ništa u životu ne treba kad sin nije uz nju.

- Moje zlato! Džaba meni slava kad mi je dete otrgnuto - rekla je Severina prijateljima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Promo

Pogledajte još