NIŠTA NIJE POKLONILA MOM BIVŠEM, A NI MENI: Anabela Atijas posle dve godine otkrila pravu istinu o Luninom učešću u rijalitiju

Anabela Atijas obratila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram i posle dve godine ćutanja objasnila šta se zaista desilo posle učešća Lune Đogani u rijalitiju.

Pevačica je istakla da Luna nikada ništa nije poklonila njoj, kao ni njenom bivšem suprugu Andreju Atijasu, već da je ona pomagala naslednici tokom takmičenja.

- Imam užasnu potrebu da po prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke, strine, strica, brata, oca mojih ćerki da je Luna išta poklonila mom bivšem suprugu ili meni. Andrej je uredno kupio i platio svoj auto, a ja nikada u životu nisam dobila, čak sam i dala. I to sam baš dala! Tu istinu Luna zna odlično. Što se mene tiče, meni je dovoljno, ali ne bih grešila dušu o neke ljude koji su samo pomagali, nikada, ali nikada uzimali. Unapred se izvinjavam svima koji se ožaloste kao što sam ja žalosna slušajući već dve i po godine kako sam nekom nešto uzela - poručila je pevačica uz emotikon u obliku srca.

- Iz straha pred ljudima ne smeš govoriti istinu, iz straha prema savešću - moraš! - dodala je Anabela.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još