ANASTASIJA I VELJKO RAŽNATOVIĆ SE KAO KLINCI DOGOVORILI: Ko prvi dobije sina, nazvaće ga Željko!

Anastasija Ražnatović kaže da je u odličnim odnosima sa snajkom Bogdanom Rodić, te da se neizmerno raduje što će 2020. godine postati tetka.

Kako Bogdana nosi dečaka, ona i Veljko dogovorili su se da naslednik nosi ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Anastasija je znala da će, ukoliko bude dečak, nositi ime Željko, jer su Veljko i ona još kao deca napravili jedan dogovor.

- Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina pre mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor - kaže Anastasija.

Podsetimo, Anastasija je na svadbi Bogdane i Veljka ispričala da ih je ona upoznala, te da ga je Bogdana tada šikanirala.

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: anastasijaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.