SPEKTAKL U ZAGREBU: Severina održala najemotivniji koncert u životu (FOTO)

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje "The Magic Tour", sinoć se i Zagreb poklonio najvećoj regionalnoj zvezdi - Severini. Iako dupke puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo hteli da dožive spektakl o kojem se mesecima priča i nedeljama traži karta više, ali i za one koji su došli da podrže Severinu u najtežem periodu života. Učinili su to na najlepši mogući način, gromoglasnim višeminutnim aplauzom, kako na početku koncerta, tako i između pesama, tokom celog koncerta, koji je zasigurno bio najemotivniji u Severininoj karijeri.

- Hvala na podršci svim ljudima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Hvala svima vama koji ste došli i koji me dugo pratite na koncertima. A od rođenja me prati moja mama, koja je gore u loži - rekla je Severina na početku koncerta, nakon čega je cela dvorana uputila ovacije majci.

Nakon toga, s preko 20 hiljada ljudi, od kojih su neki stajali čak i iza pozornice, kao i po svim prolazima u dvorani, Severina je izgovorila "Oče naš" te otpevala "Dalmatinku" za svoju mamu.

Iako se po ovacijama činilo kako publika neće dati da se koncert ikada završi, u dva i po sata stalo je sve ono što je čak 100 ljudi, na čelu sa Severinom, pripremalo nekoliko meseci. Najveći Severinini hitovi, izvedeni uz pratnju 15 vrhunskih muzičara, 20 uvežbanih koreografija u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica, čarobni kostimi koji se doslovno transformišu iz jednog u drugi, dosad neviđeni osvetljenje na ovim prostorima te video pozadine, dodatno su začinili ono najbitnije, što je vidno isijavalo iz Severine, a to je čista emocija. Emocija koja je povezivala više od 20 hiljada ljudi i jednu Severinu, koja je ovim koncertom oborila rekord posećenosti Arene, srušivši svoj iz 2013. godine.

Za sve one koji svoju ulaznicu, odnosno najtraženiji komadić papira u regionu, nisu uspeli da nabave do sada, mogu to učiniti u susret koncertu u Ljubljani, 21. decembra, za koji je ostalo još jako malo mesta.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Jani Ugrin

Pogledajte još