Sreda, 24. novembra 2010. godine

BEOGRAD, 24. novembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili dolasku evropskog komesara Štefana Filea i njegovom donošenju Upitnika Evropske komisije, kao i raznim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

BLIC - "Poreznici popisuju bogatstvo tajkuna", najveći je naslov lista uz nadnaslov "Vlada sprema set zakona o kontroli imovine". "Izručio bih Mladića", izjava je predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Mladić jedina obaveza", najava je teksta glavnog tužioca haškog suda Serža Bramerca. "Hapse me preko medija", izjava je pevačice Svetlane Ražnatović o ishodu sedmogodišnje istrage o sumnji da je uzela novac od prodaje fudbalera. List donosi i intervju sa srpskim ministrom odbrane Draganom Šutanovcem.

DANAS - "London pomaže u hapšenju Mladića", intervju je britanskog ambasadora Stivena Vodsvorta. "Ministri saglasni da ne bude tajni", najava je dolaska Štefana Filea.

POLITIKA - "Srpski mirovnjaci u žarištu kolere", najveći je naslov lista o epidemiji kolere na Haitiju. "Vlada obuzdala cene hrane", naslov je teksta o preispitivanju sistema robnih rezervi i primeni antimonopolskih propisa o proizvodnji, prometu i prodaji hrane.

sne/dar

Pogledajte još