BUDITE U TRENDU: Sedam obaveznih komada za zimsku sezonu

Kada je moda u pitanju već sezonama balansiramo između prolaznih trendova i sveprisutnih klasika, a u moru onoga što bismo sa uživanjem poneli u određenoj prilici izdvojili smo must have komade za kombinovanje savršenih zimskih outfita.

1. Robusne čizme

Čizme po uzoru na martinke veoma su aktuelne tokom ove jeseni i zime, a po svojoj popularnosti odavno su svrstane u red modnih klasika. Reč je o paru obuće idealnom za dnevne outfite, koji se sjajno kombinuje na farmerice, kapute, ali i mini suknjice, sa atraktivnim grilonkama, kao još jednim fashion detaljem.

2. Oversized džemper

Oversized mekani džemperi su sve što nam treba za tople dnevne outfite. Ove zime, kada je pletivo u pitanju, posebno su popularne nežne i nude nijanse, pa je krem džemper sve što vam je neophodno da biste ove zime bile u trendu.

3. Šešir

Šeširi su ove godine must have aksesoar. Kako smo ove zime iz stylish prešli u glamuroznije look-ove, šešir je zamenio popularnu moskovku i postao je omiljeni začin zimskih go to outfita.

4. Udobne farmerice

Osim što želimo da nam bude toplo, tokom zime uživamo u udobnim komadima, pa nam svima treba jedan klasičan par farmerica dubokog struka, pogodan za svaku priliku.

5. Mini torbica

Clutch torbice ponovo su u modnom fokusu, kao i baguette i ostale male torbice, koje na suptilan način daju potpuno drugu dimenziju našim outfitima.

6. Crni sako

Najveći modni klasik je definitivno crni sako, pogodan za nošenje u gotovo svakoj prilici od dnevne varijante, pa sve do poslovnog outfita. Ove sezone nosimo ga strukiranog kaišem sa velikom šnalom.

7. Upečatljiva haljina

S obzirom da je zima puna povoda za izlaske i ludu zabavu, neophodna je jedna upečatljiva haljinica, koja na najbolji način predstavlja vašu ženstvenost i eleganciju.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još