NEČASTIVI U NARODNOM: Prodaja "pečata", štiklama po klaviru!

Još kad je izabrana za upravnicu Narodnog pozirišta u Beogradu - Ivana Vujić je delovala kao neko za čijeg mandata neće manjkati skandala. Tako je vrlo brzo gospođa Vujić ušla u studio Jutarnjeg programa RTS-a i uporno tražila da joj se dodeli šminker ne shvatajući ni posle tri upozorenja voditeljke - da se nalazi u živom programu. Danima se po društvenim mrežama i medijima komentarisao ovaj zaista bizarni incident.

Nedavno se pronela vest kako je Ivana Vujić dobila "tezgu" u konkurentskom privatnom pozorištu "Madlenianum" gde režira novu postavku "Nana" Emila Zole. Nedugo potom, vlasnica "Madlenianuma" Madlena Cepter, dobila je Pečat Narodnog pozorišta koji se dodeljuje "povodom posebnom doprinosa životu i radu Narodnog pozorišta". Ne znamo kako je gospođa Cepter doprinela "životu i radu" NP, ali znamo da je svakako doprinela bankovnom računu upravnice Ivane Vujić.

Novi skandal dogodio se juče kada je Narodno pozorište izdalo svoju scenu za jednu privatnu večeru koja se dešavala na "daskama koje život znače". To ne bi možda ni bio problem, da su se gosti primereno ponašali. Pa je tako iste večeri Instagram i Twitter zapljusnula serija fotografija na kojima se vide razgolićene noge i dekoltei, a jedna od gošći podigla je čak i cipele sa štiklama na klavijaturu pozorišnog koncertnog klavira.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TVStudioB - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još