MILAN POPOVIĆ NAJAVIO DA ĆE RASKRINKATI SEVERINU: Sledi novo, neizbežno poglavlje u životu jedne dive

Milan Popović odlučio je da njegov sin Aleksandar (7) živi u Zagrebu kako bi mogao da viđa majku Severinu Kojić. Srpski "kralj bakra", koji je pre dve nedelje dobio starateljstvo nad dečakom, kaže da se zalaže za "zajedničko roditeljstvo".

- Aleksandar će nastaviti da ide u školu i živi u Zagrebu kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje sa majkom, a to nije dobro za dete - rekao je Popović za "Story" i dodao da je hrvatska pevačica opravdano izgubila starateljstvo:

- Postoje jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje jake volje, nikada nije mogla da se završi drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbežno poglavlje u životu jedne dive.

Na pitanje da li Severina ima keca u rukavu koji bi iskoristila da na sudu vrati sina biznismen je odgovorio:

- Nema, ali njoj nikada nije bio problem da nešto izmisli.

Milan kaže da ima veliku podrške njegove partnerke, s kojom ima dvoje dece.

- Moje drugarice i prijatelji znaju moju stranu priče i u potpunosti su na mojoj strani, a pre svih majka moje dece Bojana - rekao je Popović.

Milan Popović smatra da je je Mirjana Bobić Mojsilović, koja je pružila podršku Severini, nasela na njene laži:

- Pročitao sam tekst feministkinje Mirjane Bobić Mojsilović. Tu osobu treba izložiti na stub srama zbog diskriminacije polova. U 21. veku kada imamo situacije roditelj jedan i roditelj dva, neverovatno je da jedna obrazovana osoba sebi dozvoli nešto takvo. Pomenuta gospođa iznosi svoj stav ne znajući pravu priču. Očigledno je nasela na Severinine laži i odlučila da se besplatno provoza na tuđem repu zarad malo medijske pažnje.

Izvor: Informer.rs/Story
Foto: Ivan Vučićević

Pogledajte još