NOVI STANARI BELE KUĆE: Zorica Marković i Mensur Ajdarpašić ušli u "Zadrugu 3"

Veliki šef je odlučio da sinoć uvede u "Zadrugu" dva nova takmičara, a publika u studiju voditeljke Dušice Jakovljević se oduševila kada je saznala da pevačica Zorica Marković ponovo ulazi u rijaliti šou program.

Podsetimo, pevačica je bila učesnica mnogih rijalitija koji su se emitovali na Pink televiziji, a svoj pečat ostavila je i na prve dve sezone "Zadruge". Poznata po svom britkom jeziku, kao i smislu za humor, Zorica je oduševljavala publiku iznošenjem svojih stavova za crnim stolom, a spremna je kao zapeta puška da to ponovo radi sa novim cimerima.

Takmičarka koja će joj se najviše obradovati je zasigurno Tara Simov, koja je dok nije odrasla mislila da joj je Zorica rođena tetka.

Naime, Tarina mama i Markovićeva su bile toliko bliske, da je Simova oduvek mislila da su sestre, a pevačica joj je čak i poslala stvari nedavno, što je Taru oduševilo.

Velelepno imanje u Šimanovcima od sinoć je postalo bogatije za čak dva nova zadrugara, pored Zorice u "Zadrugu" je ušao i i Mensur Ajdarpašić. 

Na samom početku razgovora novi zadrugar otrkio nešto više o sebi, a potom otkrio šta misli o Dragani Mitar koja je zaludela Edisa Fetića i Vladimira Tomovića.

- Dragana je manipulatorka, ona igra igricu. Mislim da i te kako zna šta radi, a vreme će da pokaže. Smatram da je to inteligentno, ali to je samo moje mišljenje.

Na pitanje da li će se Stefan Karić obradovati kada ga ugleda na vratima Bele kuće, odgovorio je:

- Iva je moja favoritkinja kada su u pitanju simpatije prema devojkama iz Bele kuće. Svaka devojka je lepa tamo na svoj način, ali moj tip devojke su Mina Vrbaški i Iva, ali ukoliko bi trebalo da biram, definitivno Iva - rekao je Mensur, ali i dodao da odlično poznaje Vladimira Tomovića.

- Ne govorim sa Vladimirom, ali znam ga dobro - bio je škrt na rečima Mensur.

Pretpostavku da ulazi u "Zadrugu" kako bi prvo prišao Dragani Mitar, a zapravo želi da osvoji Ivu Grgurić, novi stanar Bele kuće je potvrdio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još