BOL NI POSLE DESET GODINA NE JENJAVA: Rada Manojlović plače danima!

Kako se približilo vreme praznika, Rada Manojlović je otvorila dušu i priznala koliko joj nedostaje majka.

- Skoro deset godina nisam pričala o mami u javnosti. Nisam htela da neko pomisli da sam patetična i da je meni najteže. Međutim, u poslednjoj godini sam promenila stav jer mi mama nedostaje sve više - počela je pevačica,pa je nastavila:

- Sada mislim da treba da pričam o njoj, da narod zna kakva je ona žena bila, a bila je opasna i vrlo lepa. Žao mi je što nemam više fotografija i snimaka sa njom jer je preminula 2004. a nismo se mnogo snimale. Takvih uspomena na nju nemam mnogo.

- Uspomene na mamu čuvam u sebi, ali ih blokiram. Dosta sam ih potisnula jer sam baš emotivna. Ne dozvoljavam emocijama i sećanjima da isplivaju jer bi me zaustavili. Kada se sećam mame, ne mogu da funkcionišem, ne mogu da radim, u stanju sam da plačem satima, danima. Posle deset godina blokiranja sećanja na mamu, uplašim se da nisam nešto zaboravila pa mi bude krivo. Često zbog tog silnog potiskivanja ne mogu da se setim šta se zaista desilo - dodala je Rada, pa zaključila:

- Ali tu je moja rođena sestra Marija, moje drugo ja, koja pamti mnogo bolje od mene, pa mi znači razgovori o mami sa njom.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.