NE MOŽE BEZ POSLA: Kristina Radenković vraća se na male tv ekrane u februaru 2020. godine!

Kristina Radenković porodila se pre samo mesec dana, a uveliko planira da se vrati na televiziju početkom 2020. godine. Ona priznaje da se posebno raduje tome jer voli da je uposlena.

- Generalni plan je da se 22. februara vratim na posao i iskreno jedva čekam. Prijaće mi! Nisam tip da sedim kod kuće, volim da radim i da sam uposlena - kaže Kristina.

Ona objašnjava i detaljne poslovne planove:

- Izgleda da prvo dolazim u “Slagalicu”. Bilo je nekih drugih planova, ali za sada je tako i nadam se “Beoviziji”.

Prema njenim rečima, ona nije bila razmažena ni kao trudnica pa je isto tako i sada kada kod kuće brine o dvoje dece. Međutim, priznaje da joj najveću pomoć pruža njen nevenčani muž Nikola Radojević.

- Nikola nije pošteđen nikakvih obaveza. Imao je mali strah u početku jer je Rogan bio malo sitniji nego Tara kada se rodila. Normalno je da se bavi svojom decom i svime što ide uz to. Muškarci se tako u početku plaše da ne “slome” bebu dok je mala, ali sad je to prošlo, on je ojačao i, naravno, da se bavi svim poslovima vezanim za svoje dete. Ne bi bilo okej da ne pomaže - rekla je Radenkovićeva.

Kristina tvrdi da neće imati neke posebne želje za narednu godinu s obzirom na to da joj se ona najveća ostvarila u ovoj.

- Dobila svoj najlepši poklon za rođendan u 2019. Mnogo sam želela dečaka. Tara je, recimo, poželela mikrofon, pošto već ima gitaru tako da će novogodišnja noć biti vrlo zanimljiva u našem domu - poručila je voditeljka.

Izvor: Blic.rs
Foto: krisradenkovic/Instagram

Pogledajte još