VRATILA SE MUSTAFI SANDALU: Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana i dala bivšem mužu drugu šansu?!

Emina Jahović pomirila se sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom! Pevačica je ponovo u ljubavi sa turskom pop zvezdom i zajedno će dočekati 2020. godinu u njegovom stanu u Istanbulu. Društvo će im praviti sinovi Jaman i Javuz.

- Emina i Mustafa rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Nedavno su se videli na večeri i o svemu su otvoreno porazgovarali. Priznali su da još postoje emocije između njih i da bi bilo najbolje da ponovo žive pod istim krovom. Ovakvu odluku doneli su najpre zbog sinova, koji su oboma centar sveta. Posle bolnog raskida od milionera Sadetina Sarana, Emini je bivši muž došao kao melem na ranu - priča dobro obavešteni izvor.

Pevačica kaže da sigurno neće davati drugu šansu bivšem dečku Sadetinu Saranu, koji je posle njihovog raskida završio u jednoj bolnici u Austriji na lečenju od depresije.

- Svaka veza ima svoj kraj. Šta da se radi, život ide dalje... Sada sam fokusirana na posao, radim na pokretanju svoje kozmetičke linije. U aprilu ili maju će se na tržištu naći moja šminka i parfem - izjavila je Emina u emisiji "Ekskluzivno".

Izvor: Informer
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još