KONAČNO PREBOLEO BIVŠU: Slavko Beleslin godinu dana nakon razvoda srećno zaljubljen

Voditelj Slavko Beleslin skrasio se pored lepe PR menadžerke Emoušn produkcije Milijane Radević, s kojom je već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi. Par je romansu počeo kroz druženje jer Milijana i Slavko imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

Prvi put od razvoda od supruge Novosađanke Ive Šiđanin, koji se dogodio pre godinu dana, Slavko se tek sada smeje zbog emotivnog statusa.

- Mili, kako je mi zovemo, vratila je Slavku osmeh. Mnogo su lep par, visoki su i zgodni i, znate šta, Milijana je Slavkov tip i veoma podseća po izgledu na njegovu bivšu ženu. Počeli su i da žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu - rekla je za "Srpski telegraf" jedna od Milijaninih prijateljica.

Inače, Slavko je jedan od najskromnijih srpskih voditelja koji obema nogama stoji na zemlji uprkos velikom ugledu i kredibilitetu koji ima kao TV lice. Lepa Milijana vratila mu je veru u ljubav budući da je bio razočaran zbog razvoda, što je priznao u jednom od retkih intervjua na temu emocija.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko u jedinom intervjuu o razvodu.

Izvor: Republika.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još