MI SMO DVA RAZLIČITA SVETA: Miljana Kulić pokušala da se pomiri sa Zolom (VIDEO)

Iako su rešili da na svoju vezu zauvek stave tačku pred kamerama, Miljana Kulić je još jednom indirektno pokušala da razgovara sa Lazarom Čolićem Zolom kako bi videla da li on želi da se pomiri sa njom.

On je bio hladan dok joj je obrazlagao zbog čega više nije spreman da se bori za njihovu ljubav, a ona se vidno razočarana bez svađe i rasprave pomirila sa činjenicom da je on više ne voli.

- Ja vidim da ja ne mogu da funkcionišem sa tobom, nisam srećan, nisi ni ti srećna. Svi komentarišu kako smo mi dva različita sveta, ja kad sam sa tobom, u razmišljanju sam. Jednostavno, ja nikad nisam bio agresivan prema tebi - rekao je Zola.

- Tako je, ti si svu energiju isisavao iz mene. Ja smatram da me nikada nisi voleo i to je to, sama sam kriva i sama sam tražila da uđeš. Sa moje strane je sve bilo iskreno - rekla je Miljana.

- Ja sam se po sebi pi*ao, nikad nisam bio u situaciji da budem sa nekim ko me na taj način ponižava, napada, kritikuje, agrasivno maltretira. Ja ću tebi uvek pomoći, nikad te neću napadati - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još