MNOGO MI JE VAŽNIJA BEBA, NEGO BRAK: Rada Manojlović otkrila želje za 2020. godinu

Radmila Rada Manojlović sa osmehom na licu završava ovu godinu i sva euforična ulazi u narednu, jer kako kaže, sprema mnogo lepih pesama koje će oduševiti njenu vernu publiku.

- 2019. mi je bila lepa, nije se desilo baš ništa toliko ružno što bih volela da zaboravim, pre bih to nazvala nekim situacijama i usputnim greskama iz kojih bi trebalo da se uči za ubuduće, da se ne bi ponavljale naravno. Godinu sam završila uspešnom pesmom "Svadba", koja je najava i uvertira za nove lepe pesme koje nas čekaju početkom 2020. - rekla je Rada.

S obzirom na to da je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, pitanje je kada će pevačica stati na ludi kamen, a ona je otkrila da li se taj datum bliži i da li joj porodica i prijatelji prigovaraju što se ne udaje.

- Ne, samo me vi novinari smarate tim pitanjem. Vi prvi hoćete da me udate, od mojih se nikome ne žuri. Šalu na stranu, moji su zadovoljni kad sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima i sa nečim im što bi “kao” trebalo. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak (ako mislimo na brak kao papir) - objasnila je Manojlovićeva.

Rada Novu godinu dočekuje radno u našoj prestonici zbog čega je veoma srećna. Budući da njen dečko Haris neće biti kraj nje u novogodišnjoj noći, pevačica otkriva koga je prvo poljubila u ponoć.

- Novu godinu dočekujem radno u Beogradu, i jako sam srećna zbog toga. Ako bude došla moja sestra, juriću prvo nju da poljubim, svako naravno voli prvo da poljubi najdražu osobu, ali ako ne bude bilo ni nje ni tate, a ni Harisa koji će biti u Beču jer radi, onda verujte mi da mi je svejedno, ništa mi nema poseban značaj - rekla je Rada.

U Novu godinu svi ulaze sa posebnim željama, a pevačica je za kraj ovog novogodišnjeg intervjua otkrila šta će sebi poželeti kada otkuca ponoć.

- Sebi ću poželeti više brige o sebi i svom telu nego do sada, više teretane, više masaža, više uživanja, poželecu stan u Beogradu, neku lepu destinaciju za letovanje, nekoliko lepih pesama, da su svi oko mene živi i zdravi i šta mi više treba od toga. Kao što je jednom rekao jedan pametan čovek, ne mora Nova godina nista da mi donese, samo neka mi ne odnese i ne uzima ono što imam i ja ću biti srećna - rekla je Rada u novogodišnjem intervjuu.

Izvor: Pink.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još