JAKO SAM POPULARNA: Dara Bubamara nema vremena da se bavi sa Viki Miljković!

Folk pevačicu Daru Bubamaru nedavno su novinari pitali da li je primetila da su sa "Jutjuba" uklonili spot Viki Miljković.

Dara je na to rekla da ne prati njen rad. Novosađanka ističe da ne ratuje sa Viki, već da samo nema vremena njome da se bavi.

- Ma, ne. Ma, kakvi! Bez lažne skromnosti, ja sam jako popularna i ne znam da li ijedna pevačica svaki dan izlazi tako na portalima. Bukvalno, svaku moju reč, da li je dobra ili loša, pišu. Pitali su me nešto u vezi spota, rekla sam da ne pratim njen rad. Nisam ni sa kim u ratu, niti se bavim koleginicama. Naravno, imam one sa kojima sam u dobrim odnosima. Toliko imam posla, toliko sam zauzeta, ne razmišljam da pričam o drugima, a kamoli o Viki da razmišljam - objasnila je Dara.

Dara je negirala medijska pisanja da se pomirila sa bivšim mužem Milanom Kesićem:

- Milan i ja se nikad nismo posvađali, u jako smo dobrim odnosima. Maltene svaki drugi dan ručamo zajedno, poštuje me i ceni kao majku svog sina, volim i ja njega. On mi je najbolji prijatelj, do kraja života. Roditelji njegovi me obožavaju. Mi sedimo, ručamo, odmah kao - pomirili se. Zašto moramo da se pomirimo? Nismo zajedno, ali smo u jako dobrim odnosima, što je verovatno ljudima čudno - kaže Bubamara.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Simo says

    Meni je ove žene žao. Sve kolege kažu da je dobar čovek, džaba kad je sama. Džaba i popularnost pomoću skandala. Taj koga ona voli joj se nikad neće vratiti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.