PEVAČICA PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Aleksandra Kovač spremna da otkrije sve porodične tajne

Sestre Aleksandra i Kristina Kovač danima unazad tema su medija zbog pisma koje je objavila mlađa sestra, a tiče se Aleksandrinog novog projekta.

Naime, nakon što je Kristina pohvalila Aleksandru, mnogi su se pitali da li će do pomirenja između sestara koje su se posvađale 2014. godine, uopšte doći.

Nakon godina i godina tišine, Aleksandra je odlučila da progovori na tu temu:

- Porodica je za mene svetinja i ceo život se borim za pravdu i istinu. Kada nas je naša majka Spomenka, posle teške bolesti prerano napustila, nisam ni trenutak razmišljala i u potpunosti sam preuzela brigu o mojoj najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila samo devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije. Nadam se da sam uspela da joj barem malo nadoknadim nedostatak majke. Moj život je vrlo uzbudljiv i za ovih 47 godina sam proživela mnogo toga, i dobrog i lošeg. Puno prijatelja me je pitalo zašto ne pišem o svemu kroz šta sam prošla, jer ima mnogo stvari koje ljudi ne znaju o meni. Takođe, mnogo je neistina u medijima o meni izrečeno poslednjih godina, pa je vreme za istinu i da napokon kažem: "Dobar dan, zovem se Aleksandra", kako će se i zvati moja autobiografija koja izlazi krajem 2020.godine! - rekla je ona za "Magazin Nina".

Izvor: Blic.rs
Foto: Miša Obradović

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.