LEPOTICA SA STARIM BOROVIMA, POSEČENA, KRVARI I JECA: Verica Rakočević otputovala na Zlatibor i odlučilla da se obrati javnosti (FOTO)

Kreatorka Verica Rakočević odlučila je da se obrati javnosti nakon što je posle dužeg vremena otputovala na Zlatibor kako bi napunila baterije.

Ona je otkrila koliko je razočarana jer je na ovoj planini sve više posečenih stabala i sve je izgubilo smisao.

- Život sam uredila tako da imam duševni mir. Ne čitam novine, TV samo ono što me opušta, prijatelje samo odabrane i provereno iskrene pustila u svoju oazu mira. Ne komentarišem, ne osuđujem i ne dam da mi mentalni prostor uzurpira ništa i niko - započela je Verica na Instagramu.

- Posle duže vremena odem na Zlatibor, za koga me vežu najlepše uspomene, i sav spokoj i postignuti mir u čudesnoj (nekada) prirodi izazove u meni tugu, bes i razočaranje. Nekadašnji biser Srbije, lepotica sa borovima starim više od dvesta godina, posečena, krvari i jeca. Srpska Budva je ovo, reče jedan rmpalija, vlasnik nekoliko solitera, ponosno - dodala je ona.

- U Norveškoj se za svako posečeno drvo plaćaju milionske kazne, u maloj, prelepoj Srbiji, lepota prirode umire. Da li smo toliko primitivni? Nismo, starosedeoci tužno posmatraju višespratnice koje su im ubile šume, a gramzivi, neobrazovani i pohlepni, trpajući milione u svoje džepove, ne čuju tihi plač ostalih četinara koje očekuje sudbina onih sa kojima su svojim šaputanjem i plesom ovo mesto pretvarale u raj. Zaustivite u ime Kosmosa, koji će se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci nećete moći da kupite zdravlje - zaključila je Rakočevićeva a fanovi su mahom stali na njenu stranu i složili se sa pričom.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.