SVI IMAMO PRAVO NA GREŠKE I POKAJANJE: Dušica Jakovljević progovorila o povratku na televiziju "Pink"

Voditeljka Dušica Jakovljević vratila se ružičastom jatu i spremna je da zasija u novoj voditeljskoj ulozi na TV "Pink". Nju je ugostila koleginica Bojana Lazić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je ona progovorila o svom velikom povratku.

- Lesi se vraća kući! Protekli meseci nisu bili laki u smislu svega što se pisalo i pričalo. Trudimo se i borimo i imamo pravo na neke padove. Malo sam smršala što je dobro. Svima je bio šok moj odlazak s "Pinka", bilo je preko noći. Mogu da kažem da nije trebalo da nastupim tako prema nekim ljudima s kojima sam delila koru hleba 10 godina. Kad je prava ljubav, pusti ga da ode, a ako je prava ljubav vratiće se. To je tako na svim poljima. Mislim da je mene više nekad Bog voleo nego što sam ja volela sebe. Milica i Željko i čitav tim su pokazali šta znači oprost, da svi imamo pravo na greške i na pokajanje i da treba... Ja sam uvek ostala Dušica s "Pinka" i sve i da sam htela da pobegnem od toga nisam mogla. Nekad ti se sve skupi posle toliko godina rada na televiziji. Da se nije desilo to razilaženje ne bih shvatila šta je TV "Pink" i kolika smo porodica. Neke stvari nisu slučajne u mom životu. Od pre nekoliko dana jednoj osobi dugujem da nikad ne odustanem. Jedna Boka nas gleda s drugog mesta. Mislim da je važno da je spomenem danas, Ivana je danas za nju trčala maraton, dala sam u svojoj duši obećanje i njoj da nikad neću odustati - rekla je Dušica i dodala:

- U jednom momentu sam pomislila da li će biti moguć moj povratak na "Pink". Osećam veću odgovornost nego ikad. Vreme će sve pokazati, ja sam svesna koliko neko treba da te voli da bi te tako raširenih ruku primio nazad - poručila je voditeljka i otkrila koliko joj je nedostajala televizija "Pink" i kolege.

- Svi su mi nedostajali. Kad bih mogla sada da zagrlim celu ekipu koja je iza kamera i moje kolege voditelje... Kad bih mogla da obgrlim ovu zgradu "Pinka"... - rekla je voditeljka i otkrila da li se vraća u "Elitu", tačnije koji format će voditi nateleviziji "Pink".

- Jedva čekam. Ponovo ću biti voditeljka "Elite". Obnavlja se bračni zavet. Ovo je drugačiji brak, životna ljubav, ne može se bez toga. Biću deo tima voditelja koji rade "Elitu". Ne smem da kažem sve, moram da ostanem misteriozna - poručila je Dušica i dodala:

- Bilo je mnogo poruka kolega. Čudila sam se kako me nisu zvali kad sam otišla, ali šta da očekuješ kad se tako okreneš i odeš... Sjajno je da ja sada od srca očekujem sve da vidim i da zagrlim. Nema veće kuće od "Pinka". Shvatila sam da ja jesam za tu veliku scenu "Pinka" - kaže voditeljka i otkriva da li planira da opet stane na ludi kamen.

- Kažu ljudi da se o sreći ćuti. Ja sam ona sanjarka koja će doći da istrtlja sve odmah. Nikad se ne zna da li ću se opet udati, možda ovaj prsten na srednjem prstu nosim samo zato što mi je veliki - otkriva Jakovljevićeva i priznaje koliko je podršku imala od porodice da se vrati na televiziju "Pink".

- Deca i roditelji su jedva čekali da se vratim na "Pink". Ćerka je odabrala ovu haljinu, i ja sam danas ponela njenu haljinu.

Izvor: Pink.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još