PRODALI SMO GRAND, POKREĆEM SVOJ BIZNIS: Lepa Brena progovorila o novim poslovnim projektima

Gotovo da ne postoji hala, stadion ili koncertni prostor koji Lepa Brena nije napunila, a poslovnu novu godinu započela je nastupom na muzičkoj manifestaciji MAC.

Na pitanje da li se umorila od Lepe Brene, ona odgovara:

- Umorim se, kako da se ne umorim. Tada ne volim ni da je vidim ni da je čujem. Kada se umorim od Brene, volim da odem na godišnji odmor i ne razmišljam uopšte o poslu. Volim da se resetujem i da potpuno zaboravim i ne razmišljam o koncertima, šminkanju, kostimima i probama. Zato što u ovom poslu da biste bili veoma dobri i kvalitetni nije bitno, da li imate 25 ili 35 godina ili 59 godina. Važno je da budete kvalitetni, a kvalitet je nešto što danas daje prave rezultate - objasnila je folk zvezda koja se vratila sa proputovanja. Prvo je posetila Dubai, potom Tajland, a na kraju je stigla na Maldive, a ovo je ujedno bilo prvo putovanje sa najmlađim članom porodice Aleksandrom, sinom Aleksandre i Filipa Živojinovića.

- Znate kako se male bebe uvek vole. Ujutru čim se probudite odmah gledate gde je on, gde ćete da prošetate, da li je jeo i obavio sve što je potrebno. Bila je zaista velika ekipa, svi su pomagali oko malog Aleksandra. Naravno, najviše je vezan za Aleksandru i Filipa. Mogu da ga ukradem, ali još uvek je mali da bi se mnogo odvajao od tate i mame - objašnjava Brena, a na pitanje da li će malom Aleksandru kada bude naučio da priča, braniti da je zove baba, kaže:

- Mislim da je biti baka danas jedna titula. Dokle god imamo titulu u ovim godinama, to je veoma počasno, a sve što ima pežorativan naziv, to prosto ne prihvatam - izjavila je Brena.

U poslednje vreme dosta se priča o prodaji "Granda", a Brena je sada prvi put progovorila o tome.

- "Zvezde Granda" nastavljaju normalno da rade i funkcionišu. Bez obzira na to što se prodaje firma, to ne utiče na program, niti na programske šeme. Svi nastavljaju da rade kao da smo mi tu. Imam vrlo ozbiljno mišljenje što se tiče dece, a to je da se od dece treba odvojiti na vreme kako bi se voleli i poštovali. Tako je i za neke poslove, znači sazreju i možda je lepo vreme da se raziđemo u nekim dobrim emocijama. Radićemo nešto drugo, a uvek imam Lepu Brenu kojom se bavim celog života - rekla je folk zvezda koja ne planira da sedi skrštenih ruku, već ima ideje o pokretanju novog biznisa.

- Naravno, kako da ne. Biće još nešto - tajanstvena je bila Brena, ne želevši da otkrije o čemu je reč.

Iako gradom kruže priče da je Lepa Brena glavna u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi i da je njena reč poslednja, ona objašnjava da to nije baš tako.

- Ne, vrlo sam diplomatična. Ono što je najbolje za sebe, to ću da prihvatim. Nije tačno. Iskreno da vam kažem, imamo jednu fenomenalnu raspodelu. Zna se šta rade muškarci, a šta žene. Možda sam previše medijski eksponirana, pa to izgleda tako. Volim da dajem prednost muškarcima, pogotovo kada su pametni i sposobni.

Najmlađi član porodice Živojinović Viktor skoro godinu dana je u emotivnoj vezi sa Sandrom Miljaković. Na pitanje da li će u ovoj godini videti njenog naslednika pred matičarom, ona odgovara:

- Uvek razmišljam i pričam sa mojim momcima da je veoma važno da se ostvare na svim poljima na kojima žele da budu uspešni. Prvo da prođu sve ono što su želeli da prođu, da pre tridesete godine nema potrebe da se žene i da uvek mogu da žive sa svojim izabranicama, te da uživaju u slobodnom životu. Deca su velika odgovornost i ona treba da dođu kada ispucate sva svoja ludila. Ovde na Balkanu ima mnogo ludosti i ima mnogo gluposti. Muškarac i žena treba da uđu veoma zreli u brak i da budu ostvareni da bi im bilo lepo u braku. Brak nije institucija u kojoj gubite lične slobode nego je jedan stepenik više, a ako i dalje želite da izlazite i ludujete, onda nemojte da se venčavate - rekla je Brena, a kada je upitana konkretno za Viktora, rekla je:

- Neka se zabavlja i uživa u životu, kada bude bilo vreme, neka se ženi. Još je rano.

Izvor: Blic.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još