OTAC TODOROVIĆEVE POTVRDIO: Milica i Petar Strugar uskoro pred matičarem

Otac Milice Todorović, Milan, oduševljen je njenim izabranikom Petrom Strugarom, a kako kaže par ima u planu da ove godine vezu kruniše brakom. On je za domaće medije dodao da je njemu, ipak, na prvom mestu da dobije unuče.

- Neka Petar napravi mojoj Milki dete, ne mora da se oženi njom! Što pre treba da ostane trudna. Ima trideset godina, vreme joj je - rekao je Milan Todorović za "Hit Informer", pa dodao:

- Milka pravi svadbu ove godine. Ja neću da učestvujem jer nemam para! Ne znam detalje venčanja, to morate da pitate njih. Ja se samo nadam da ću postati deka ove godine. Ma jedva čekam unučiće. Siguran sam da joj neće biti problem da napravi trudničku pauzu u karijeri. Za dobrog pevača zapravo nema pauze.

Otac Milice Todorović kaže da mu se izuzetno dopada budući zet.

- Upoznao sam Petra za Novu godinu. Slavili smo svi zajedno na splavu - rekao je Milan.

On se osvrnuo i na pevačicinu prethodnu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, sa kojim se zabavljala šest godina. Nakon raskida je mnogo patila, ali joj je Petar vratio osmeh na lice i veru u ljubav.

- Petar je bolji od Miloša! Petar nešto radi, pa svaka serija je njegova! A ovaj prethodni je samo sedeo kod kuće i ponekad bi nešto ubo da uradi. Moja Milka ga je izdržavala. Neka ga sada, nek sedi sam i neka igra igrice. Kad mu moja Milka nije valjala, šta mu ja sada mogu. Ma bre, kada te neko šikanira, i ne treba ti! Ako neće da te ženi, znači da te ne voli i treba da ideš dalje. Bilo je pitanje trenutka kad će to pući - rekao je otac Milice Todorović.

Kako je naveo, ne smeta mu što glumac iz prvog braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina.

- Zašto bi mi to smetalo?! Milka je na to navikla - kaže Milan, aludirajući na to što i Miličin bivši dečko Miloš ima dete iz prvog braka.

On se nada da se Milica neće zaustaviti na jednom detetu.

- Što više dece, to bolje! I moja žena jedva čeka da čuva unuče, odmah bi došla u Beograd - završio je Milan Todorović.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.