NIŠTA U ŽIVOTU NIJE LAKO: Tanja Savić progovorila o nesuglasicama u braku

Dugo se pisalo i spekulisalo o privatnom, a naročito bračnom životu Tanje Savić, a sada se ona oglasila.

Pevačica je za "Blic" ispričala kako kao i svi, tako i ona ponekad ima probleme i nesuglasice sa svojim suprugom Dušanom, ali da je ljubav jača od svega i da mogu sve da prevaziđu.

- Ništa u životu nije lako, ali opet mislim da je sve to normalno, pa čak i imati nesuglasice i loše trenutke u braku, sve je dobro dok se volite. Opet ću naglasiti, ljubav će promeniti svet, tako je i u mom braku uvek vladala ljubav koja je pobedila sve poteškoće i nesporazume - objasnila je Tanja i dodala da se njen stalni boravak u Australiji završio, jer je zbog posla morala da se vrati u Beograd.

- Ne živim više u Australiji. Preselili smo se u Srbiju. Trenutno sam na odmoru u Australiji, jer ovde ipak živi porodica mog supruga, a i moja deca su jako vezana za nju, ali jednostavno zbog mog posla smo dolučili da se preselimo u Beograd u čemu me je moja porodica podržala. Moj suprug je ceo život živeo u Australiji, ali jednostavno zna koliko volim muziku, koliko volim publiku i koliko volim ono čime se bavim te smo doneli odluku da započnemo život na Balkanu - ispričala je Tanja.

Dosta se spekulisalo na temu nasilja u porodici, s obzirom da Tanjina nova pesma govori o ovoj temi, a mnogi su se zabrinuli i zapitali ima li ona neke veze pevačicinim životom.

- Jednostavno sam se poistovetila sa svim ženama koje trpe bilo kakav vid nasilja. Pesma je u smislu svega onoga što svakodnevno mogu da čujem i pročitam. Čim sam je preslušala odlučila sam da je to emocija koju mogu izneti na neki svoj način. Nakon toga je doneta odluka da je ekranizujem i podignem svest ljudimo o nasilju na viši nivo - rekla je Tanja Savić.

Izvor: Blic.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još