TEK JE POČELO: Luna Đogani u tajnoj vezi s Markom Miljkovićem, uskoro se vraća u "Zadrugu"?!

Di džej Marko Miljković u nedelju je ponovo postao stanovnik Bele kuće u Šimanovcima. On je u "Zadrugu" ušao sam, a dnevni list "Informer" piše da će njegova bivša devojka Luna Đogani takođe ponovo postati učesnica ovog rijalitija.

- Sve pare koje je zaradila u rijalitiju je potrošila za stan i pesme. Spiskala je svih 120.000 evra! Na desetine hiljada je uložila u pesme i spotove, a to joj se nije isplatilo pa je u debelom minusu. Očajna je jer je u poslednja dva meseca imala samo tri nastupa. I ona i Marko su još pre početka ove sezone pozvani da se takmiče, pa su sad rešili da iskoriste tu šansu. Iako je govorila da nikad ne bi bila u rijalitiju sa ocem Gagijem novac ju je naterao da se predomisli. Pohvalila mi se da je ovog puta dobila mnogo veći honorar - rekao je izvor lista.

Takođe, izvor je otkrio i da su Luna i Marko u tajnoj vezi, ali da će pred kamerama odglumiti pomirenje.

S obzirom na veliku podršku fanova koju oboje uživaju "Zadruga" bi ovog puta mogla da potraje čak godinu dana, prenosi "Mondo".

Međutim, pevačica je ove navode demantovala na svom profilu na Instagramu.

- Luna ne ulazi u "Zadrugu". I ništa joj nije propalo, tek je počelo! - napisala je mlada pevačica na Instagramu i tako demantovovala da će se uskoro u šimanovačkoj Beloj kući pridružii ocu i bivšem dečku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još