BILA SAM JEDINA DEVOJČICA U MUŠKIM PANTALONAMA: Ana Mihajlovski otkrila šta roditeljima nikad neće oprostiti

Voditeljka Ana Mihajlovski svojom harizmom i velikim osmehom godinama oduševljava publiku širom regiona. Ana retko priča o detaljima iz privatnog života, međutim, sada je u javnosti odlučila da se priseti perioda odrastanja.

Ana je otkrila koliku ljubav gaji prema jahanju i konjima, a onda je priznala i šta je to svojim roditeljima zamerila u mladosti.

- Obožavam da jašem. Za mozak i telo ne postoji ništa bolje. To radim još od detinjstva. Ne kažu džabe: "Čovek koji voli konje ne može da bude loš". To je sport koji čisti dušu. Meni su svi preci bili džokeji i treneri, i bili su najbolji u svom poslu. Još od pradede. Bilo je neminovno da nastavim tradiciju. Ne znam samo kako je moja sestra izbegla taj metak - rekla je Ana.

- Jašem od četvrte godine. Pravila sam pauze, ali sam se vratila svojim korenima. Šuma, konj i ta energija - neprocenljivo. Devojčice su išle na balet, a ja na voltežovanje, gimnastiku na konju. Bila sam jedina devojčica u muškim pantalonama. To roditeljima nikada neću oprostiti - rekla je Ana za kraj.

Izvor: Gloria/Pink.rs
Foto: an_mihajlovski/Instagram

Pogledajte još